Lilleskovgård

Lilleskovgaard Møn

Lejlighederne

Vi udlejer 2 hyggelige ferielejligheder på 1.sal i vores stuehus.

Lejlighed nr.1:

Den består af en dejlig lys stue mod syd med haveudsigt og med 2 etagesenge, en sovesofa til 2 personer, spiseplads kombineret med et køkken med komfur/ovn, køleskab/fryser, kaffemaskine, elkedel, brødrister og bordopvaskemaskine. Lige overfor er der et hyggeligt soveværelse med en dobbeltseng som lige er nyrenoveret i 2016 og et badeværelse med badekar, brusebad, håndvask og toilet. Den er i alt 50 m² stor.

Ferielejlighed nr 1 på LilleskovgaardFerielejlighed nr 1 på LilleskovgaardFerielejlighed nr 1 på Lilleskovgaard Ferielejlighed nr 1 på LilleskovgaardFerielejlighed nr 1 på Lilleskovgaard

Lejlighed nr. 2:

Hyggelig stue med haveudsigt og en sovesofa, spiseplads kombineret med køkken med komfur/ovn, køleskab, kaffemaskine, elkedel og brødrister samt et dejligt soveværelse med 2 senge sat sammen og udsigt til have og kirsebærplantage og endvidere et badeværelse med brusebad, håndvask og toilet. Den er i alt 33 m² stor.

Ferielejlighed nr 2 på LilleskovgaardFerielejlighed nr 2 på LilleskovgaardFerielejlighed nr 2 på LilleskovgaardFerielejlighed nr 2 på Lilleskovgaard Opholdsstue på Lilleskovgaard

Hyggelig opholdsstue og et TV med mange TDC kanaler.

Forsteninger på Lilleskovgaard

Lille udstilling i glasvitrine af stenalder redskaber og hvad man kan finde på Møns Klint.

Kirsten og Benny Andersen
Lilleskovvej 2, Sømarke,
4791 Borre, Møn.
Tlf. 55 81 21 67
mobil 51 33 36 50
Email:bb@lilleskov2.dk

Åbent hele året

Opholdsstue

Nedenunder er der en hyggelig opholdsstue ca.50 m² stor med et TV med mange TDC kanaler og en DVD maskine til fri afbenyttelse.
Her er der også en lille stenalderudstilling med forskellige flinteredskaber, som alle er fundet på gårdens marker. Endvidere er der en lille udstilling i vores vitrineskab med forsteninger og rav, som alle er fundet ved de mønske strande, dog særligt ved Møns Klint.

Der er gratis wifi, så man kan benytte internettet.